ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ

ΛΑΔΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ 2Τ

ΛΑΔΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ 2Τ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Λάδι weber ορυκτέλαιο 20l.Αυτό το λάδι ειναι ορυκτέλαιο και κατασκευάζεται στην αμερική...

.....
103,00€
Λάδι spectro 2t premix synthetic.Αυτό το λάδι είναι μίξης και κατασκευάζεται στην αμερική...

.....
10,50€
Λάδι spectro 2t scooter injection ορυκτελαιο.Aυτό το λάδι είναι ορυκτέλαιο για scooter injection και κατασκευάζεται στην αμερική...

.....
10,50€
Λάδι spectro 2t semi-synthetic 20l.Αυτό το λάδι είναι ημισυνθετικό και κατασκευάζεται στην αμερική...

.....
140,00€
Λάδι spectro 2t semi-synthetic 60l.Αυτό το λάδι είναι ημισυνθετικό και κατασκευάζεται στην αμερική...

.....
0,00€
Λάδι spectro 2t semi-synthetic injection.Αυτό το λάδι είναι ημισυνθετικό για 2t injection κινητήρες και κατασκευάζεται στην αμερική...

.....
13,00€
Λάδι spectro 2t semi-synthetic scooter injection.Αυτο το λάδι είναι ημισυνθετικό για scooter injection και κατασκευάζεται στην αμερική...

.....
13,00€
Λάδι spectro 2t synthetic scooter injection.Αυτό το λάδι είναι συνθετικό για 2t scooter inlection...

.....
22,00€
Λάδι spectro 2t ορυκτέλαιο.Aυτό το λάδι είναι ορυκτέλαιο και κατασκευάζεται απο την Weber...

.....
7,00€
Λάδι weber 2t ορυκτέλαιο 60l.Αυτό το λάδι ειναι ορυκτέλαιο και κατασκευάζεται απο την Weber...

.....
0,00€
ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 2T IPONE S2 SYNTHESIS ΚΟΚΚΙΝΟ (1L) Μη διαθέσιμο
Μια μηχανή ανώμαλου δρόμου φθείρεται γρήγορα κατά τη χρήση σε περιβάλλον υγρό και γεμάτο σκόνη. Προσαρμοσμένο για μια περιστασιακή χρήση, το Synthesis 2 σας εγγυάται άριστη προστασία του κινητήρα. Το κόκκινο χρώμα του επιτρέπει τον χρωματισμό του μείγματος. Προτείνουμε την χρήση του σε μείγμα 1.5% για τις μηχανές τύπου trial και από 2 ως 2.5% για τις μηχανές cross και enduro. ..

.....
0,00€
Μια μηχανή ανώμαλου δρόμου φθείρεται γρήγορα κατά τη διάρκεια μιας αθλητικής και έντονης χρήσης σε ακραίες συνθήκες. Η εξαιρετική λιπαντική ισχύς του Samurai Racing 100% synthese μειώνει την τριβή του κινητήρα. Το πορτοκαλί του χρώμα επιτρέπει τον χρωματισμό του μείγματος. Προτείνουμε την χρήση του σε μείγμα 1% για τις μηχανές trial και 2% για τις μηχανές cross και enduro. ..

.....
20,00€
Το καλύτερο λιπαντικό κινητήρα της IPONE για δίχρονα scooter! Εμποδίζει τη δημιουργία κατάλοιπων στον κινητήρα και την εξάτμιση. Οι προδιαγραφές JASO FD βοηθούν να χρησιμοποιείς το scooter σου με τρόπο πιο καθαρό (δεν δημιουργείται καπνός) και πιο οικονομικό (μείωση της κατανάλωσης). ..

.....
13,00€
Scoot Run: 100% συνθετικό για τους πωρωμένους με την αδρεναλίνη και τους λάτρεις των δίχρονων σπορ scooter! Η σύνθεση του εξασφαλίζει ευκολότερη επιτάχυνση. Η εστερική του βάση παρέχει τη μέγιστη προστασία για τον κινητήρα. Λειτουργεί σε συστήματα χωριστής ή μικτής λίπανσης. ..

.....
15,00€
Λάδι spectro 2t injection.Αυτό το λάδι είναι ορυκτέλαιο για injection scooter και κατασκευάζεται στην αμερική. ..

.....
10,50€
Λάδια spectro 2t pre-mix synthetic.Αυτά τα λάδια είναι συνθετικά και χώρα προέλευσης αμερική...

.....
10,00€
Λάδια spectro 2t racing pre-mix synthetic.Τα λάδια είναι συνθετικά και χώρα προέλευσης αμερικής...

.....
15,00€
Bardahl για δίχρονο ημι-συνθετικό. Το λάδι αυτό έρχεται απο την Bardahl και είναι άκαπνο για κινητήρες με υψηλές επιδόσεις. Ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όλα τα μοντέλα της αγοράς και με δωρεάν τοποθέτηση. ..

.....
14,00€
Λάδι άκαπνο και συνθετικό για μοτέρ με πολλές στροφές και επιδόσεις. Το λιπαντικό αυτό είναι για κινητήρες δίχρονους αγωνιστικούς και προσφέρει άριστη λίπανση στις υψηλές στροφές. Αναλώσιμα για όλα τα μοντέλα στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με δυνατότητα τοποθέτησης στο Motoaharnis. ..

.....
24,00€
Bardahl λιπαντικό για δίχρονους κινητήρες. Το λιπαντικό αυτό είναι ημισυνθετικό με αρκετά πρόσθετα λειτουργίας. Όλα τα λιπαντικά μοτό  ..

.....
10,00€