ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ

ΚΙΤ ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ

ΚΙΤ ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑΓΩΝΕΣ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ

Κιτ σιαγώνες φυγοκεντρικού και τροχαλίες εμπρός πίσω για τα περισσότερα Scooter της αγοράς.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Τροχαλία βαριατόρ MP 3 Polini. Με την τροχαλία αυτή το MP 3 αυξάνει τις επιδόσεις του παντού. Ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα με δυνατότητα τοποθέτησης στο MotoAharnis. Επίσης το συγκεκριμένο κιτ ταιριάζει και στα εξής μοντέλα X-EVO 250 και BEVERLY 250. ..

.....
139,00€
Τοχαλία βαριατόρ Yamaha Teos 4T. Η τροχαλία αυτή είναι για το TEOS τετράχρονο και το κατασκεύαζει η Polini. Βελτιωμένα ανταλλακτικά και αξεσουάρ απο την No1 εταιρία βελτιωμένων ανταλλακτικών Scooter της αγοράς. ..

.....
67,00€
Τροχαλία βαριατόρ εμπρός Yamaha Bws 50  9άμπιλο. Το βαριατόρ αυτό είναι για το BWS 50 με εννιάμπιλο. Με τις 9 μπίλιες έχουμε αρκετή εκίνηση και τελικές. Το μηχανάκι βρίσκετε συνεχώς μέσα στην ροπή του με τις 9 μπίλιες του βαριατόρ. ..

.....
92,00€
Σιαγώνες φυγοκεντρικού SH 300. Ο ι σιαγώνες φυγοκεντρικού αυτές έρχονται κομπλε με καμπάνα και πιάτα. ..

.....
107,00€
Tροχαλία βαριατόρ Peugeot Ludix Pollini. Το κίτ αυτό περιλαμβάνει τροχαλία εμπρός κομπλέ με πείρο. Βελτιωμένα ανταλλακτικά με δυνατότητα τοποθέτησης στο MotoAharnis. ..

.....
83,00€
Τροχαλία βαριατόρ Piaggio και Gilera Big Evolution με 9 μπίλιες. Η τροχαλία αυτή είναι με 9 μπίλιες της Polini. Ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλα τα Scooter της αγοράς. ..

.....
91,00€
Τροχαλία βαριατόρ εμπρός κιτ για το SH 300 της Pollini. Ανταλλακτικά γνήσια και βελτιωμένα στο MotoAharnis. Το βαριατόρ αυτό είναι Special Parts και το δίνει η Pollini βελτιωμένο απο αεροπορικό αλουμίνιο για μέγιστη αντοχή και επιδόσεις. ..

.....
172,00€
Τροχαλία βαριατόρ SYM VS 125 και 150. Η τροχαλία αυτή είναι της Polini και βελτιώνει τις εκκινήσεις τόσο στα ξεκινήματα όσο και στις τελικές. Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα με δυνατότητα τοποθέτησης στο MotoAharnis. ..

.....
153,00€
Τροχαλία βαριατόρ X-MAX 125. Η τροχαλία αυτή είναι για το Yamaha το X-max 125 της Polini και το βελτιώνει σε όλο το φάσμα των στροφών. Ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της αγοράς. ..

.....
153,00€
Τροχαλία βαριατόρ X-max 250 Pollini. Το βαριατότρ αυτό είναι βελτιωμένο για το X MAX 250 της Yamaha. Ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της αγοράς και με δυνατότητα τοποθέτησης στο MotoAharnis. ..

.....
159,00€
Τροχαλία εμπρός Kxr 250 Kymco. Η τροχαλία αυτή είναι της Pollini και περιλαμβάνει μπίλιες και πείρο. Ανταλλακτικά για όλα τα Scooter Μεγάλα και μικρά. ..

.....
159,00€