ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ

ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ OVERSIZE

ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ OVERSIZE

Δισκόπλακες Oversize για ολα τα μοντέλα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Aftermarket και Racing σε ολες τις ποιότητες με δυνατότητα αντικαταβολής με τα χαμηλότερα μεταφορικά της αγοράς στο Motoaharnis.gr. Τοποθετούμε στην μοτοσυκλέτα σας δισκόπλακες Oversize και φτιάχνουμε εμεις τους αντάπτορες.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Δισκόπλακα Crypton x Oversize. Η δισκόπλακα αυτή είναι 330 χιλιοστά με αποστάτη ατσάλινη και αποστάτη με αεροπορικό αλουμίνιο. ..

.....
42,00€
Δισκόπλακα Crypton x Oversize Apido. Η δισκόπλακα αυτή είναι για Crypton x μεγαλύτερη απο τη γνήσια και στην συσκευασία υπάρχει ο αντάπτορας τοποθέτησης. ..

.....
45,00€
Δισκόπλακα εμπρός Innova 125 oversize. Αυτή η δισκόπλακα Braking είναι για Innova στα 300 χιλιοστά oversize. Περιλαμβάνει δισκόπλακα 300mm,αντάπτορα και τακάκια.  ..

.....
140,00€
Δισκόπλακα Innova Oversize Apido. Η δισκόπλακα αυτή είναι 300mm με αποστάτη για το Innova. Ανταλλακτικά Innova γνήσια και Aftermarket στο MotoAharnis. ..

.....
50,00€
Δισκόπλακα innova εμπρός μαργαρίτα oversize. Αυτή η δισκόπλακα είναι για Innova μαργαρίτα. ..

.....
47,00€
Η δισκόπλακα αυτή είναι μαργαρίτα για Kaze-r Oversize. Στο σετ περιλαμβάνεται και ο Αντάπτορας της Apido. Η δισκόπλακα αυτή ταιριάζει στα εξής μοντέλα:Modenas KrissModenas Kriss IIKawasaki Joy-rKawasaki kaze-r neo ..

.....
50,00€
Δισκόπλακα Innova 125. Η δισκόπλακα αυτή είναι για Innova 125 και Innova 125i. Είναι Oversize στα 300mm. Ανταλλακτικά Innova 125 γνήσια και Aftermarket ετοιμοπαράδοτα στο Motoaharnis. ..

.....
41,00€
ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ CRYPTON R ΠΛΕΥΣΤΗ RACING OVERSIZE Κατόπιν Παραγγελίας
Αυτή η δισκόπλακα είναι για crypton και είναι oversize,επίσης είναι συμβατή και με το crytpon r 115  και το crypton 105.Aftermarket ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές και τα χαμηλότερα μεταφορικά. ..

.....
68,00€
ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ KAZE R RACING OVERSIZE Κατόπιν Παραγγελίας
Δισκόπλακα για Modenas  Kaze r  X cite.Η Δισκόπλακα ειναι oversize μεγαλύτερης διαμέτρου απο την γνήσια σε σχήμα μαργαρίτα. ..

.....
65,00€
ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΑ KAZE R ΜΟDENAS ΕΜΠΡΟΣ ΠΛΕΥΣΤΗ OVERSIZE SHARK ..

.....
79,00€