ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ

ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΥ

ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΥ
Καπάκια ουράς ή σκελετού γνήσια η aftermarket διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα στο Motoaharnis.gr.Ανταλλακτικά διαθέσιμα και στον χώρο σας με δυνατότητα αντικαταβολής την επομένη ημέρα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Αριστερό καπάκι σκελετού Z-750. Το καπάκι αυτό είναι για το Z-750 ελαφρώς μεταχειρισμένο. Γνήσια μεταχειρισμέναι ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της αγοράς στο MotoAharnis!! Με δυνατότητα τοποθέτησης!! ..

.....
10,00€
Δεξί καπάκι σκελετού για Z 750 γκρι. Το καπάκι αυτό είναι για Z 750 γκρι. Πλαστκά για Kawasaki σε χρώμα γκρί με δυνατότητα τοποθέτησης στο MotoAharnis. ..

.....
10,00€
Καπάκι καμπάνας Innova. Το καπάκι αυτό είναι εξωτερικό και τοποθετείτε πάνω στη δεξιά πλευρά του κινητήρα μεταχειρισμένο. Ανταλλακτικά μοτό στο MotoAharnis. ..

.....
12,00€
Καπάκι μπρός γραναζιού TDM 900. Ανταλλακτικα για TDM 900 γνήσια στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ολα τα ανταλλακτικά για tdm 900 ετοιμοπαράδοτα στο Motoaharnis.gr. Με χαμηλά μεταφορικά και εγγύηση τιμής. ..

.....
15,00€
ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΚΕΛΕΤΟΥ Z 750 Κατόπιν Παραγγελίας
Καπάκια σκελετού Z 750. Τα καπάκια αυτά είναι για το Kawasaki Z750 σε γκρί χρώμα και ελαφρώς μεταχειρισμένα. Ανταλλακτικά γνήσια και μεταχειρισμένα με εγγύηση στο MotoAharnis!! ..

.....
20,00€