ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ

ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ

Φίλτρα αέρα για όλα τα μοντέλα γνήσια και after market. Στο κατάστημα μας θα βρείτε φίλτρα αέρα βελτιωτικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Αυτό το προϊόν προτείνεται για all foam air filter elements??? (motocross, enduro, trials, trail bikes). Η χρήση του θα αυξήσει την διάρκεια ζωής του φίλτρου και θα εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση του. Με τη σύνθεση του να έχει δοκιμαστεί από κορυφαίους δοκιμαστές οδηγούς μηχανών, έχει επιδείξει την ανώτερη απόδοση του σε συνθήκες υπερβολικής σκόνης κατά τη διάρκεια αγώνων μεγάλης απόστασης (Spain Baja, Atlas Rally, Paris Dakar,...). ..

.....
18,00€
Λάδι φίλτρου αέρα spectro.Αυτό το φίλτρο κατασκευάζεται στην αμερική. ..

.....
12,00€
Λάστιχο φίλτρου αέρα T 50. Το λάστιχο φίλτρου αέρα αυτό είναι για T 50 στην καλυτερη τιμή της αγοράς. Ανταλλακτικά μοτοσυκλετών  με δυνατότητα άμεσης αποστολής Courier. ..

.....
3,00€
Φίλτρο αέρα 1 μέτρο επί 1 μέτρο. Αυτό το σφουγγάρι είναι για όλα τα μοντέλα που φοράνε φίλτρο αέρα σφουγγάρι. Το κόβουμε ακριβώς στο μέγεθος του φιλροκουτιού και το τοποθετούμε. ..

.....
24,00€
Φίλτρο αέρα address 125. Ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όλα τα μοντέλα στην καλύτερη τιμή ετοιμοπαράδοτα στο Motoaharnis...

.....
4,50€
Φίλτρο αέρα CBR 125. Το φίλτρο ταιριάζει σε μοντέλα απο 2004 εώς 2011.  Φιλτρο αέρα CBR aftermarket στην καλύτερη τιμή της αγοράς με δυνατότητα άμεσης αποστολής Courier. ..

.....
11,00€
Φίλτρο αέρα cbr 600f. Ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα. Γνήσια και aftermarket...

.....
45,00€
Φίλτρο αέρα Cygnus 125. Το φίλτρο αυτό είναι για Yamaha Cycnus Aftermarket στην καλύτερη τιμή της αγοράς, Ανταλλακτικά μοτοσυκλετών διαθέσιμα στο MotoAharnis. ..

.....
8,00€
Φίλτρο αέρα DNA CBR600. Το φιλτρο αέρα αυτό είναι πλενόμενο με μεγάλη διάρκεια ζωής. Στα πλεονεκτήματα του είναι ο καθαρότερος κινητήρας και η χαμηλότερη κατανάλωση βενζίνης. ..

.....
52,00€
Φίλτρο αέρα foresight 250. Το φίλτρο αέρα αυτό είναι aftermarket με εγγύηση τιμής απο το κατάστημα μας. ..

.....
5,00€
Φίλτρο αέρος innova 125 γνήσιο και ταιριάζει και στα δύο Innova ..

.....
9,00€
Φίλτρο αέρα Kle 500. Αυτό το φίλτρο αέρα είναι για Kle 500 aftermarket. Γνήσια ανταλλακτικά και aftermarket στο Motoaharnis ετοιμοπαράδοτα...

.....
8,00€