ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ

ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SCOOTER

ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SCOOTER

Ελατήριο φυγοκεντρικού είναι το ελατήριο το οποίο βρίσκετε πίσω απο τις σιαγώνες φυγοκεντρικού και μεταβάλει με την φυγόκεντρο δύναμη την τάση του ιμάντα για την εκκίνηση. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού για Majesty 250 και Leonardo 250 Polini ενισχυμένο. Το ελατήριο αυτό είναι ενισχυμένο για άμεση επιτάχυνση και απόκριση γκαζιού. Ανταλλακτικά μοτό με άμεση τοποθέτηση στο MotoAharnis. ..

.....
19,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού Piaggio 4 χιλιοστά πάχος. Το ελατήριο αυτό είναι σκληρό και έχει πάχος 4 χιλιοστά. Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα στην καλύτερη τιμή και με δυνατότητα τοποθέτησης στο MotoAharnis. ..

.....
13,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού Majesty 125 και 150. Το ελατήριο αυτό είναι Polini για την καμπάνα φυγοκεντρικού βελτιωμένο και σκληρότερο. Άμεση παράδοση και τοποθέτηση στο MotoAharnis.  ..

.....
12,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού GP 800 ενισχυμένο Polini. Αυτό το ελατήριο είναι της Polini και βελτιώνει τόσο τις εκκινήσεις όσο τις τελικές στο GP 800 με αποτέλεσμα μηδενικό πατινάρισμα και οικονομία. Ανταλλακτικά Scooter ΜοτοAharnis. ..

.....
44,00€
Ελατήρια φυγοκεντρικού Piaggio evolution. Τα ελατήρια φυγοκεντρικού αυτά είναι βελτιωμένα και ποιό σκληρά απο τα γνήσια. Με άμεση τοποθέτηση στο MotoAharnis. ..

.....
18,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού Beverly 400 και 500. Το ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού είναι βελτιωμένο και σκληρότερο. Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα της αγοράς με δυνατότητα τοποθέτησης στο MotoAharnis. ..

.....
28,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού για Yamaha Evolution και Aprilia. Ανταλλακτικά βελτιωτικά για όλα τα μοντέλα Polini. ..

.....
9,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού Leonardo 125 και 150. Το ελατήριο αυτό είναι της Pollini βελτιωμένο και σκληρότερο, για άμεση επιτάχυνση και άμεση απόκριση. Βελτιωμένα ανταλλακτικά για όλα τα Scooter της αγοράς. ..

.....
10,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού για Nexus 250 και Beverly 250 Polini. Το ελατήριο αυτό είναι ενισχυμένο για γρήγορη εκκίνηση και ταιριάζει και στα δύο μοντέλα. ..

.....
15,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού μετάδοσης για honda, Kymco,Peugeot 50. Το ελατήριο αυτό είναι για όλα τα πεντάρια που φοράνε πίσω μονό ελατήριο. Είναι ενισχυμένο και τοποθετήτε άμεσα στο κατάστημα μας. ..

.....
9,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού SH125 και SH  150. Το ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού αυτό είναι ενισχυμένο της Pollini. Ανταλλακτικά για όλα τα Scooter της αγοράς με δυνατότητα άμεσης τοποθέτησης στο Motoaharnis. ..

.....
13,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού για Suzuki Katana και Italjet. Ανταλλακτικά και βελτιωτικά προιόντα για όλα τα μοντέλα της αγοράς με άμεση τοποθέτηση στο κατάστημα μας...

.....
9,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού για Yamaha T-max 500 Pollini. Το ελατήριο αυτό είναι για το T-max το 500 σκληρό και ενισχυμένο. Ανταλλακτικά Scooter για όλα τα μοντέλα της αγοράς. ..

.....
21,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού για Yamaha και Aprilia 3,6 χιλιοστά. Ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα Scooter απο 50 εως 800 κυβικά με άμεση τοποθέυηση στο MotoAharnis. ..

.....
15,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού Polini για X9 250. Ανταλλακτικά για όλα τα Scooter της αγοράς απο το MotoAharnis. Ανταλλακτικά και βελτιώσεις με άμεση τοποθέτηση στο κατάστημα μας. ..

.....
16,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού Jet Force. Το ελατήριο αυτο είναι για το Jet Force 50. Ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όλα τα Scooter της αγοράς. ..

.....
9,00€
Αυτό το ελατήριο φυγοκεντρικού είναι για Gilera και Piaggio ενισχυμένο Polini. Είναι σε διάσταση 4mm και ταιριάζει σε αρκετά μοντέλα Piaggio και Gilera. Με το ελατήριο αυτό έχουμε καλύτερες εκκινήσεις και τελικές,συμβάλοντας και στην καλή κατανάλωση. Ανταλλακτικά Scooter ΜοτοAharnis. ..

.....
15,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού για Piaggio και Gilera ενισχυμένο Polini. Αυτό το ελατήριο είναι ενισχυμένο και ταιριάζει σε μοντέλα Piaggio και Gilera. Το πάχος του είναι 4,1 χιλιοστά. Ανταλλακτικά Scooter ΜοτοAharnis. ..

.....
15,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού SH-300 και SH-300i. Αυτό το ελατήριο φυγοκεντρικού είναι ενισχυμένο για το SH 300 και είναι της Polini. Με αυτό το ελατήριο έχουμε βελτιωμένες επιδόσεις τόσο στα χαμηλά όσο στα ψηλά. ..

.....
18,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού T-MAX 500. Αυτό το ελατήριο είναι ενιχσχυμένο της Polini. Το ελατήριο αυτό εκμηδενίζει το πατινάρισμα με σκοπό την καλύτερη εκκίνηση απο στάση και τις μεγαλύτερες τελικές. Ανταλλακτικά Scooter ΜοτοAharnis. ..

.....
44,00€
Ελατήριο καμπάνας φυγοκεντρικού για X-CITING 250 Pollini. Το ελατήριο αυτό είναι Pollini για το Kymco X-Citing 250 ενισχυμένο για δυνατότερη επιτάχινση χωρίς πατινάρισμα. ..

.....
15,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού για Yamaha και Aprilia 3,8 χιλιοστα. Αυτό το ελατήριο ταιριάζει σε πολλά μοντέλα Aprilia και Yamaha και βελτιώνει τόσο τις εκκινήσεις απο στάση όσο και τις τελικές. Ανταλλακτικά Scooter ΜοτοAharnis. ..

.....
15,00€
Ελατήριο σιαγώνας φυγοκεντρικού Zip 50. Το ελατήριο αυτό είναι για το Zip 50 και Sfaira 50. Αναλώσιμα για όλα τα Scooter της αγοράς με δυνατότητα τοποθέτησης στο κατάστημα μας. ..

.....
18,00€
Ελατήριο φυγοκεντρικού σκληρό Polini. Αυτό το ελατήριο είναι βαμένο και σκληρότερο απο το γνήσιο για καλύτερες εκκινήσεις χωρίς πατινάρισμα. Ανταλλακτικά Scooter ΜοτοAharnis. ..

.....
21,00€