ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΜΟΝΤΕΛΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Ανταλλακτικά κινητήρα μοτοσυκλετών. Εδώ θα βρείτε καρμπυρατέρ, κυλινδροπίστονα, δίσκους συμπλέκτη και όλα τα ανταλλακτικά κινητήρα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Δυνατότητα τοποθέτησης αυθημερόν.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση κατά:
Μοτερ Lifan 150 κυβικά. Το μοτέρ αυτό ταιριάζει σε όλα τα παπιά και υπάρχουν όλα τα ανταλλακτικά του. Πιστόνια μπιέλες και ότι χρειαστεί για επισκευή και αναβάθμιση. ..

.....
440,00€
Μοτέρ Innova 125 και 125i. Ο κινητήρας αυτός είναι και για τα δύο μοντέλα. παραδίδετε με όλα τα παρελκόμενα και με δυνατότητα τοποθέτησης. Κινητήρες,ανταλλακτικά και αναλώσιμα σε ένα κατάστημα. ..

.....
347,00€
Το  μοτέρ αυτό έρχεται απο την Lifan στα 160 κυβικά. Κινητήρας Lifan 160, το μοτέρ αυτό ταιριάζει σε όλα τα Honda όπως Astrea,Dream,Glx 50,Glx 90,C 50,C70,C90,SUPRA. Στην συσκευασία περιλαμβάνετε το μοτέρ, καρμπυρατέρ, ηλεκτρονική, λαιμός ηλεκτρονικής, πολαπλασιαστής, φλάτζες λαιμού, δοχείο αναθυμιάσεων, και όλα τα παρελκόμενα. Για το συγκεκριμένο μοτέρ έχουμε φέρει πιστόνια,κυλινδρους και ότι χρειαστεί για βελτίωση και συντήρηση. Με πλήρη υποστήριξη ανταλλακτικών κάνουμε την διαφορά στην βελτίωση στο Motoaharnis. ..

.....
488,00€
ΜΟΤΕΡ POLINI 125cc ΤΕΤΡΑΒΑΛΒΙΔΟ Κατόπιν Παραγγελίας
ΜΟΤΕΡ POLINI 125cc 4T ΣΥΜΠΛ.ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 170ΧΛΜ. ΣΕ ΠΑΠΙ ..

.....
0,00€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.